Voorwoord directie

Onze basisschool is permanent in beweging. Ter plaatse stilstaan is achteruitgaan. Sinds de oprichting binnen de campus Koninklijk Atheneum te Zottegem in 1974 kent de basisschool vele gezichten. Het streven naar verscheidenheid in onderwijs maakt van deze onderwijsinstelling een dynamische leefgemeenschap.

Graag willen wij u nog directer informeren  over de waarden en trends van het gemeenschapsonderwijs die wij uitdragen. Elke dag opnieuw streeft onze school een dynamisch mens- en maatschappijbeeld na. Dit is gebaseerd op een professionele en degelijke aanpak en wordt mede gestuurd vanuit de eigen succeservaringen van directie en het onderwijzend personeel. Met deze website willen wij u laten kennismaken met onze basisschool.

Sinds 2003 beschikt onze school over een uitgebreide website (www.bskazottegem.be). Deze kadert volledig in de uitbouw van een digitale informatieomgeving met betrekking tot onze school. De website is hét uithangbord bij uitstek van onze school. U vindt er reportages van schoolactiviteiten mét heel veel leuke foto’s. U kunt er ook terecht voor algemene informatie over onze school, nieuwtjes en de komende activiteiten. Wie weet prijkt uw zoon- of dochterlief binnenkort ook apetrots op onze schoolsite? Reeds meer dan 30.000 keer werd onze website bezocht op amper 3 jaar tijd!  Onze website werd bekroond door Digikids vzw. Een erkenning waar we terecht trots op kunnen zijn en die ons aanmoedigt de ingeslagen weg verder te bewandelen.

In dezelfde trend hebben wij onze nieuwe informatiemap opgebouwd. U kunt zich verwachten aan helder geformuleerde pagina’s met illustraties en informatie over specifieke onderwerpen die u aanbelangen.

 Indien u nog meer informatie wenst kan u steeds terecht bij de directie en leerkrachten.

 Wij wensen u alvast heel veel kijk- en leesplezier toe.