De Warmste Week

De leerlingen van de leerlingenraad overhandigden de opbrengst van hun actie aan Project.STISA. Tijdens de kerstmarkt 🎄🎅 en tijdens de speeltijden verkochten zij warme chocolademelk 🍫🥛 en zamelden zo 💸€2️⃣8️⃣0️⃣ in voor het goede doel! 🔝 Project.STISA koopt met het geld nieuw speelgoed voor ernstig zieke kinderen die specifieke zorg nodig hebben 🧸💝.

#warmsteweek #helemaalGO! #actiefburgerschap


Tijdens de voorbije warmste week 🔥🔙 liet onze school zich van zijn meest 'warme' kant zien 💟. Met onze 'Obstacle Run'🏃‍♀️🏃‍♂️ schonken we een mooi bedrag (€ 500) storten aan vzw 'School tegen Pesten' 🔝. Met ons jaarthema ‘geluksvogels’ zetten we immers in op het welbevinden van onze leerlingen en leerkrachten. Op onze school wil iedereen zich goed voelen en zijn we allemaal vrienden! 👫👭👬 De cheque werd overhandigd in Kortrijk tijdens de uitzendingen van 'De Warmste Week'.

Dank aan alle kinderen, ouders en leerkrachten om ons project te steunen! Ook een woordje van dank aan juf Emmy en juf Saskia voor de algemene organisatie en aan de andere kleuterjuffen voor het uitzetten van de Obstacle Run.

#dankjewel #dewarmsteweek #engagementopschool #BSKAZeenschoolmeteenwarmhart