KAZtkw

Velen kijken elk jaar opnieuw uit naar ons mosselfestijn dat in het eerste weekend van oktober plaatsvindt. Als coronaveilig alternatief voor ons jaarlijks mosselfeest opteren we er dit jaar echter voor om u in het weekend van 1 t.e.m. 3 oktober thuis van een heerlijke maaltijd te laten genieten.

Daartoe organiseren we samen met de onze Ouderraad, KAZ en vzw Vrienden van het atheneum een culinair afhaalweekend. We bieden u de kans om een lekker menu – al dan niet met wijn of bubbels erbij – te bestellen.

Bestellen kan tot woensdag 29 september via deze link.

Op vrijdagavond 1, zaterdagavond 2 of zondagmiddag 3 oktober kunt u uw maaltijden ophalen op onze campus. Elk gerecht voorzien we kant en klaar verpakt, u hoeft de maaltijden enkel nog op te warmen.

U kunt uw maaltijden ophalen in ons schoolrestaurant:

  • op vrijdag 1 oktober tussen 15.30 en 18 uur

  • op zaterdag 2 oktober tussen 15.30 en 18 uur

  • op zondag 3 oktober tussen 10 en 13 uur

Door de organisatie van onder meer dit take-away eetfestijn kunnen onze scholen financiële middelen inzamelen die louter worden aangewend voor het verhogen van het didactisch comfort van de leerlingen van de basisschool en het KAZ. U kunt met andere woorden genieten van een heerlijke maaltijd en tegelijk onze scholen steunen. Aarzel dus niet en verwen uzelf of verras iemand anders!

We kijken uit naar uw bestelling en danken u bij voorbaat.