Filmpje nieuwbouw -- full video.mp4

Welkom in ons nieuwe schoolgebouw

Maandenlang is er hard gewerkt aan ons nieuw schoolgebouw en eindelijk is het er! Op 16 maart 2020 mochten enkele van onze leerlingen als allereerste het gebouw ontdekken. Het schoolgebouw is de vertaling van onze visie op onderwijs. We stimuleren kinderen om voortdurend te leren, hun eigen weg te volgen en ervaringen op te doen.

Klik hier om uw persoonlijke rondleiding te reserveren.

Inschrijvingen

Een traditionele opendeur of schoolfeest is tot op vandaag nog steeds geen optie. Daarom kiezen wij ervoor om elk gezin afzonderlijk rond te leiden op onze school.

Meld je aan via de knop hieronder. We plannen, met respect voor alle geldende coronamaatregelen, een persoonlijk bezoek en kennismaking in.

We contacteren je zo spoedig mogelijk om de reservatie van een rondleiding te vervolledigen.

BS.KAZ on trooper

Via de trooperpagina kan je online aankopen doen bij diverse partnershops (bv. Dreamland, Lidl, Coolblue, Booking, ...).

Je betaalt geen euro extra maar de ouderraad ontvangt een stevige percent om de kas te spijzen ten voordele van de leerlingen.

Zeg het gerust door aan familie, vrienden en kennissen: iedereen kan BS.KAZ op deze manier coronaproof steunen!

Neem snel een kijkje https://www.trooper.be/ouderraadbskaz of klik hier voor meer informatie.

Teamteaching en co-teaching in BS.KAZ en Scholengroep 20

"Met twee sta je echt wel veel sterker."

Bekijk het filmpje en ontdek hoe teamteaching en co-teaching vorm krijgt in onze basisschool. Absoluut een verrijking voor leerlingen en leerkrachten!

“Co-teachen is eerst loslaten om vervolgens te leren van elkaar”, vertellen Iris en starter Saskia uit basisschool KA Zottegem. Dit schooljaar staan ze voor het eerst samen in een klas bomvol kleuters. “Je klasdeur open en altijd een collega naast je geven goesting en energie om er elke dag voor te gaan.”

Facebookpagina

Activiteitenkalender